©  RoHan   
Zpět na úvod

Návrh

Programové vybavení

Pro návrh střešních konstrukcí z dřevěných příhradových vazníků využíváme programový systém TRUSS, který nabízí kompletní zpracování projektu. Sofistikovaný program nabízí široké možnosti využití od návrhu konstrukce, modelování ve 3D, návrh cenové nabídky až po tvorbu výrobní dokumentace a podkladů pro strojní zařízení. Použitým softwarem je garantována optimální spotřeba řeziva a statický výpočet všech prvků konstrukce.

Výpočet

Základní výpočtový program pro návrh a posouzení vazníku využívá při výpočtu metodu konečných prvků. Touto metodou lze prakticky navrhnout jakýkoliv příhradový vazník. Kromě statických výpočtů provádí též cenové kalkulace, exporty do CAD systémů nebo podklady pro strojní zařízení.

3D modelování

Pro možnost zadání různých tvarů střech a střešních detailů nabízí program prostorové modelování konstrukcí. Umožňuje vytvářet hromadné výstupy pro celou konstrukci.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zpět na úvod
 
Naši partneři:
Bova-Nail                                                   Bova Březnice s.r.o.                                                   Fine
Vazník s.r.o.
 
Vráto 82 (Zemědělský areál)
e-mail: vaznik@vaznikcb.cz;
tel.: 602 821 023,
       606 837 028,
       607 424 242,
       604 939 939
O firmě
O technologii
Příklady použití
Výhody
Návrh
Výroba
Montáž
Objednávka
Certifikace
Kontakt
Zásady zpracování osobních údajů