©  RoHan   
Zpět na úvod

Výhody

Variabilita tvaru a rozměru konstrukce

Technologie dřevěných příhradových vazníků umožňuje vytvořit jakoukoliv střešní konstrukci, není omezena tvarem ani rozměrem konstrukcí (garantujeme konstrukce až do 20m rozpětí). Jednotlivé díly jsou na stavbu dopravovány vcelku nebo po dílech, které se na místě smontují.

Nízká spotřeba marteriálu (úspora nákladů)

Sofistikované programové vybavení a použitá technologie dřevěných příhradových vazníků umožňuje maximální využití dřevní hmoty s minimálními prořezy. Styčníkové desky s prolisovanými trny zaručují vysokou pevnost spoje a nízkou deformaci konstrukce.

Prefabrikovaná výroba - efektivní montáž

Výroba příhradových konstrukcí probíhá ve výrobních halách za použití strojního vybavení. Díky tomu probíhá výroba rychleji a je zajištěna velká přesnost provedení. Prefabrikovaná výroba snižuje dobu strávenou na staveništi náklady na výrobu konstrukce. Vlastní montáž u zákazníka probíhá na staveništi rychle s minimálními požadavky na kvalifikovanou práci. Při montáži není potřeba těžká mechanizace.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zpět na úvod
 
Naši partneři:
Bova-Nail                                                   Bova Březnice s.r.o.                                                   Fine
Vazník s.r.o.
 
Vráto 82 (Zemědělský areál)
e-mail: vaznik@vaznikcb.cz;
tel.: 602 821 023,
       606 837 028,
       607 424 242,
       604 939 939
O firmě
O technologii
Příklady použití
Výhody
Návrh
Výroba
Montáž
Objednávka
Certifikace
Kontakt
Zásady zpracování osobních údajů